Η γεύση πάνω από όλα

Το φαγητό είναι απόλαυση και εμείς φροντίζουμε ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις, μοναδικές γεύσεις κι αρώματα! Σας προσκαλούμε… δοκιμάστε μας!

Επικοινωνια

Η ιστορία μας

Το Galaxy Catering, είναι μέλος του Ομίλου της Οικογένειας Τσιλιχρήστου, γνωστού εδώ και 50 χρόνια για τις σχετικές με την εστίαση και την διασκέδαση δραστηριότητες, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε πριν 38 χρόνια με στόχο να αξιοποιηθεί η εμπειρία του Ομίλου στην κάλυψη -με υψηλής ποιότητας εδέσματα-, των αναγκών τροφοδοσίας προσωπικών – κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων και διαχείρισης εταιρικών εστιατορίων – κλειστών αγορών.

Από το 1981 η εταιρεία λειτουργεί αδιάλειπτα προσφέροντας υπηρεσίες κέτερινγκ και οργάνωσης εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα να διεκδικεί επάξια τον τίτλο της παλαιότερης και ιστορικότερης εταιρείας παραγωγής εδεσμάτων στην Αττική. 

Φρέσκα Υλικά

Για τα εδέσματα μας, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, πάντα φρέσκιες και όταν είναι δυνατό από Έλληνες και συχνά της ευρύτερης περιοχής  παραγωγούς.

Με τους περισσότερους προμηθευτές μας, διατηρούμε σχέσεις ετών ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά εδέσματα σε σταθερή ποιότητα.!

Οι πρώτες ύλες είναι η απαραίτητη βάση για την εξαιρετική κουζίνα αλλά δεν αρκούν.

Το Galaxy Catering διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό λόγω της άνω των 50 ετών εμπειρία στην διαχείριση και αξιοποίηση των υπέροχων υλικών που επιλέγουμε και όπως θα δείτε όταν μας δοκιμάστε, το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες όσων μας εμπιστεύονται.

Υψηλές Προδιαγραφές

Η εταιρεία μας ήταν από τις πρώτες που εφάρμοσε όλες εκείνες τις προδιαγραφές  και πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 22000 – HACCP υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων, για την διαχείριση των πρώτων υλών, την παρασκευή των εδεσμάτων και την μεταφορά των στα σημεία σερβιρίσματος καθώς και στην διαχείριση εταιρικών εστιατορίων.

Επίσης έχουμε πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001 – για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των πελατών  μας!

Εφαρμόζουμε στρατηγική πλήρους ανακύκλωσης ή αξιοποίησης των υλικών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγική διαδικασία και μείωσης του ενεργειακό μας αποτυπώματος.

Μυστικές Συνταγές

Μετά από τόσες δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή μοναδικών γεύσεων, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για τις συνταγές μας, που εξελίχθηκαν μέσα από χρόνια πειραματισμών και και δοκιμών.

Το οφείλουμε στις τρεις γενιές ανθρώπων που δημιούργησαν, συνέχισαν και διατηρούν το Galaxy Catering και σε χιλιάδες πελάτες μας που μας στήριξαν και βοήθησαν ώστε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε τις γεύσεις μας και να απολαύσετε την ποιότητα των εδεσμάτων μας.

Σας προκαλούμε να επιβεβαίωσετε ότι παράγουμε φαγητό υψηλής ποιότητας, φαγητό καλύτερο ακόμη και από το σπιτικό!

Εγγύηση Ποιότητας

Το Galaxy Catering, εγγυάται σε όλους τους πελάτες της τα παρακάτω:

“Τα εδέσματά μας είναι φρεσκομαγειρεμένα και δεν χρησιμοποιούμε τεχνικές αναγέννησης ή άλλες που μειώνουν την ποιότητα τους” 

“Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης, τυποποιημένα συστατικά.”

“Δεν χρησιμοποιούμε τεχνικές μαγειρικής ή εξοπλισμό που επιταχύνουν την παραγωγική διαδικασία, αλλα αλλοιώνουν τις γεύσεις ή τα θρεπτικά χαρακτηριστικά.”

“Προσφέρουμε φαγητό καλύτερο από το σπιτικό ακόμη και στην πιο απαιτητική εκδήλωση”

 

Υπηρεσίες

To Galaxy Catering έχει πολυετή εμπειρία στην προσφορά των παρακάτω υπηρεσιών:

Κέτερινγκ Δεξίωσης  Γάμου / Βάφτισης / Πάρτι /

Κέτερινγκ Δεξίωσης Γάμου / Βάφτισης / Πάρτι /

(Προσωπικές & κοινωνικές εκδηλώσεις)

Ετ. Εκδηλώσεις / Συνέδρια / Γεύματα / Σεμινάρια/

Ετ. Εκδηλώσεις / Συνέδρια / Γεύματα / Σεμινάρια/

(Εταιρικές εκδηλώσεις κάθε είδους)

Εστιατόρια / Καντίνες / Κυλικεία

Εστιατόρια / Καντίνες / Κυλικεία

(Διαχείριση εταιρικών εστιατορίων)

Our Services

 

Corporate Events

More Info

Event Planning

More Info

Wedding Meals

More Info

Bar Service

More Info

Event Staffing

More Info

Drop Off Catering

More Info

Χρόνια Λειτουργίας

Εταιρίες Πελάτες

ΕΙΔΗ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ

ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Testimonials

“Επιλέξαμε μπουφέ και τον σχεδιάσαμε σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό μας. Το φαγητό έμεινε αξέχαστο σε όλους!”

Έλενα – Δημήτρης Παπαδήμου

“Οι τελευταίοι καλεσμένοι φύγανε ξημερώματα, εξαντλημένοι από τον χορό. Το φαγητό ήταν απίστευτο. Καλύτερο από σπιτικό.”

Κώστας & Ιωάννα Λύτρα

“Επιλέξαμε μπουφέ, με γεύσεις ελληνικές και διεθνής κι τελικά καταφέραμε χωρίς να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας να πετύχουμε  να τους ικανοποιήσουμε όλους. ”
Eric lawsson & Δήμητρα Μανουσάκη

Δοκιμάστε μας!

Περιγράψτε τις ανάγκες σας και εμείς θα σας στείλουμε την πρόταση μας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας!